skip to Main Content

“Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf Alexandra Markusse Uitvaartverzorging bv. De intake, de verzorging, de uitvaart was prima geregeld. Integer, empathisch, met gevoel.”

Familie Adriaanse, Wemeldinge

“We hebben een heel goed gevoel bij het afscheid van onze (schoon)moeder, oma en oude oma. Het was een mooi afscheid.”

L.J. Kramer, Goes

“Mijn uitvaartverzekering is bij Dela, maar het stond voor mij al vast dat ik het bij Alexandra zou laten doen en heb er helemaal geen spijt van, alle lof komt ze toe.”

Annemieke Buijs-Verberne, Goes

“Alexandra bracht rust in een hectische periode. We konden erop vertrouwen dat alles goed georganiseerd werd met respect en aandacht voor details.”

Mevrouw J.M.Bins-Scheffer, Kapelle

“Wij hoorden goede recensie en heb zelf ook goede ervaringen.”

Adri Bolle, Wemeldinge

“Wat een prima georganiseerd afscheid was het; logistiek, technisch, met deskundige en vriendelijke inzet van jou en je team.”

 mr. A.M.T. (Rian) Duininck-Raas, Kloetinge

“Alexandra is heel persoonlijk en regelt alles tot in de puntjes. Hele fijne ervaring.”

Anoniem

“Prima verzorgd.”

Anoniem

“Mede door Alexandra hebben wij mijn man een sfeervolle, waardevolle afscheidsceremonie kunnen geven. Inspirerende ideeën van haar gehad.”

Anja Lambrechtse, Rilland

“Onze samenwerking was kort en erg op afstand, maar niettemin erg fijn verlopen wat mij betreft. Hartelijk dank daarvoor.”

Liesbeth Kies – van Stockum, Hoogeloon

“Respectvol, betrokken en professioneel! Zowel Alexandra als haar collega’s zijn heel warm. Van ons alleen maar lof. Het was een mooi en warm afscheid zowel thuis als tijdens de crematie.”

Adriana Wijga, ’s-Heer Arendskerke

“Het is vanmiddag heel mooi en ontspannen verlopen. Heel veel dank voor de voortreffelijke wijze waarop je ons hebt geholpen. We zijn bijzonder tevreden.”

Hans de Bie, ’s-Gravenpolder

Back To Top