skip to Main Content

Het coronavirus werpt zijn donkere schaduw ook over de uitvaart. Terwijl wij u het liefst
letterlijk met open, troostende armen ontvangen moeten we dat nu figuurlijk doen. Het RIVM geeft aan dat wij uw opdrachten uitsluitend telefonisch mogen aannemen. Dat doen we, op
0113 214291. En op de extra lijnen 06 10730321 (Alexandra Markusse) en 06 51549001
(Viona de Vilder).

Evengoed gebruikt u WhatsApp op beide nummers. En als u het (ook) prettig
vindt bespreken wij uw wensen via andere videodiensten.

Fijn als u ons benadert. Dan kunnen wij u geruststellen en onze ideeën en ervaringen
delen om een uitvaart in de huidige situatie waardig en intiem, maar minstens zo toegankelijk
te organiseren.

We luisteren

Wat zijn uw wensen? Dat willen we weten. Denk vrij en maak gebruik van onze kennis en ervaring. Spreek open. Het helpt en biedt troost!

We doen

Om uw wensen te vertalen adviseren we u in de keuzes betreffende de organisatie en de financiering van de uitvaart. We ondersteunen u en organiseren de uitvaart. Ook zorgen we voor de administratieve handelingen.

We zijn Uit-vaardig

We zijn er voor u met geduld, behulpzaamheid en integriteit. Om u te steunen en te adviseren op een moeilijk moment. Met aandacht voor uw verwachtingen, respect voor uw overtuiging en met ruimte voor uw verdriet.

Waarmee mogen wij je helpen?

Of zullen we even bellen?

Wat zijn uw wensen?

Ondertussen...

‘ Bij Alexandra ’

Aan de Kreukelmarkt 16 in Goes bent u welkom ‘Bij Alexandra’. Een plek voor bezinning, inspiratie, ontmoeting en verwerking. Van een ongedwongen meet up voor nabestaanden en lotgenoten en een wisselend tot inspirerend programma met thema-lezingen, workshops, praktische kennis en warme ontmoetingen. Volg de activiteitenkalender van ‘Bij Alexandra’.

lof en love

“Ondanks corona-protocol de best mogelijke crematie. Bijzonder attent!”

Gerda Glerum, Utrecht

“Alexandra deed de begrafenis van mijn beide ouders. Ik was niet alleen verdrietig, maar ik zag ook door de bomen het bos niet meer: wat moet er allemaal geregeld worden? Alexandra was in deze periodes mijn rots in de branding. Ze bleef rustig, tactvol en vriendelijk, maar tegelijk pakte ze ook door en regelde ze alles. Alle beslissingen die genomen moesten worden, nam ze stap voor stap met me door.”

Caryn ’t Hart, de Wijkerslooth (Kobenhavn N.)

“Onmisbare steun! Alexandra Markusse en haar team ben ik zeer dankbaar. Ervaren, zeer professioneel en, nog belangrijker, niets is hen teveel waardoor mijn moeder een bijzondere en gedenkwaardige uitvaart heeft gekregen waar wij als nabestaanden met veel voldoening op terugkijken. Ook in afwikkelingsperikelen met een uitvaartverzekeringsorganisatie is de zeer betrokken ondersteuning van Alexandra Markusse onmisbaar geweest. Veel lof en dank daarvoor. Sterke punten: meedenken, uitstekende uitleg van alle mogelijkheden, problemen worden soepel omgezet in oplossingen, en tenslotte zeer ervaren en professioneel, zo ook haar team.”

Sam van Bakergem, Middelburg

“Fijne samenwerking. Vertrouwd gevoel. Goede communicatie. Luisterend oor. Heel dienstbaar. Alexandra en Joselien zijn hele fijnen mensen.”

Carla Roose, Wolphaartsdijk

“Dankzij de bijzonder goede begeleiding en verzorging van Alexandra en haar team is de uitvaart van mijn man naar onze wens verlopen. Nogmaals hartelijk dank.”

Ina Maat

“Er wordt goed naar je geluisterd en tips gegeven. Alles wordt goed geregeld en je kunt vragen stellen op elke moment. Deze uitvaartverzorging is zeker aan te bevelen.”

Mw. P.L. Zuijdweg, Kamperland

“Excellente begeleiding van de dag van overlijden tot aan het begraven.”

Bart van Bergeijk, Rotterdam

“De uitvaart was perfect. Precies wat wij gewenst hadden.”

L. Catsman, Yerseke

“Wij hebben de gesprekken vooraf, de uitvaart en de nazorg als familie als zeer fijn, persoonlijk en liefdevol ervaren. Het afscheid is op deze manier met alle aandacht, zorg en respect een mooie herinnering, waar we met dankbaarheid op terugkijken.”

Familie Menheere, Heinkenszand

“Voor een persoonlijke uitvaart ben ik bij Alexandra aan het goede adres! We denken met warme herinneringen terug aan het afscheid van mijn moeder en de mooie woorden van Alexandra.”

Mw. Rijk, Yerseke

“Mijn moeder wist dat ze zou gaan overlijden en heeft zelf met Alexandra haar wensen ten aanzien van haar afscheid besproken. Een bijzondere situatie waar Alexandra respectvol, integer, menselijk en tegelijkertijd professioneel mee om gaat. Alles is bespreekbaar bij Alexandra en daarbij denkt ze ook echt mee. Alles wordt geregeld, aan alles wordt gedacht en steeds is er ook persoonlijke aandacht. Niks dan lof.”

E. Lievens, Goes

“Als je na vele jaren een dierbare partner verliest wil je het afscheid goed regelen. Alexandra is open, luistert goed en heeft een goed inlevingsvermogen. Hierdoor is het voor ons een mooie afscheidsceremonie geworden.”

Erik Schoolenaar, Vlissingen

“Alexandra voelde meteen vertrouwd. Ze luistert ècht heel goed en kan daardoor echt goede adviezen geven. Door haar kijken we met een trots gevoel terug op de uitvaart van onze moeder. Het is gegaan zoals we wilden.”

V.H.A. Roeg, Middelburg

“Erg persoonlijk, staat open voor allerlei ideeën. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.”

Nelleke, Wim en Karin Leendertse, Geersdijk

“De uitvaartverzorging is volledig naar onze wens verlopen. We konden alles, in alle rust, overlaten aan Mw. Markusse die ons uitstekend informeerde, die aan onze wensen en inbreng tegemoetkwam en ons in deze emotionele periode onvervangbaar ter zijde stond. We zijn haar veel dank verschuldigd.”

E. en F. Passier, Middelburg

“Het is vanmiddag heel mooi en ontspannen verlopen. Heel veel dank voor de voortreffelijke wijze waarop je ons hebt geholpen. We zijn bijzonder tevreden.”

Hans de Bie, ’s-Gravenpolder

“Respectvol, betrokken en professioneel! Zowel Alexandra als haar collega’s zijn heel warm. Van ons alleen maar lof. Het was een mooi en warm afscheid zowel thuis als tijdens de crematie.”

Adriana Wijga, ’s-Heer Arendskerke

“Onze samenwerking was kort en erg op afstand, maar niettemin erg fijn verlopen wat mij betreft. Hartelijk dank daarvoor.”

Liesbeth Kies – van Stockum, Hoogeloon

“Mede door Alexandra hebben wij mijn man een sfeervolle, waardevolle afscheidsceremonie kunnen geven. Inspirerende ideeën van haar gehad.”

Anja Lambrechtse, Rilland

“Prima verzorgd.”

Anoniem

“Alexandra is heel persoonlijk en regelt alles tot in de puntjes. Hele fijne ervaring.”

Anoniem

“Wat een prima georganiseerd afscheid was het; logistiek, technisch, met deskundige en vriendelijke inzet van jou en je team.”

 mr. A.M.T. (Rian) Duininck-Raas, Kloetinge

“Wij hoorden goede recensie en heb zelf ook goede ervaringen.”

Adri Bolle, Wemeldinge

“Alexandra bracht rust in een hectische periode. We konden erop vertrouwen dat alles goed georganiseerd werd met respect en aandacht voor details.”

Mevrouw J.M.Bins-Scheffer, Kapelle

“Mijn uitvaartverzekering is bij Dela, maar het stond voor mij al vast dat ik het bij Alexandra zou laten doen en heb er helemaal geen spijt van, alle lof komt ze toe.”

Annemieke Buijs-Verberne, Goes

“We hebben een heel goed gevoel bij het afscheid van onze (schoon)moeder, oma en oude oma. Het was een mooi afscheid.”

L.J. Kramer, Goes

“Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf Alexandra Markusse Uitvaartverzorging bv. De intake, de verzorging, de uitvaart was prima geregeld. Integer, empathisch, met gevoel.”

Familie Adriaanse, Wemeldinge

“Alles perfect. Uitvaart precies zoals Bram wilde. Liefdevol, warm en met een vrolijke noot. Lieve dames bedankt voor alles!! xxx.”

Heleen, Wemeldinge

“Betrokken, boven verwachting, geduldig, bereikbaar, warme persoonlijkheid, Alexandra neemt de tijd voor het gesprek.”

Miriam en de kinderen, Wolphaartsdijk

“Ondanks de verdrietige situatie waren deze twee dames heel fijn om mee samen te werken. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en alles is bespreekbaar.”

Frank Traas, Goes

Meelevend, inlevend, zeer persoonlijk.

Wilma Sinke, Yerseke

Zeer warm en persoonlijk contact, met oog voor de wensen van alle gezinsleden. Daardoor werd de uitvaart net even anders dan de standaard, maar wel helemaal zoals wij graag wilden. Heel blij mee!

Diana Nouse-Korteweg Maris, Hansweert

Waarin maken we het verschil? Door te denken in mogelijkheden!
Bron: RTL4 Life Style Experience

Zo maken wij het verschil voor u

uitvaartkist-alexandra-markusse-uitvaartverzorging

We maken alles mogelijk

Uw wensen vertalen, zo letterlijk mogelijk. Met de grootste zorg voor uw situatie en verdriet denken we in mogelijkheden. Denk niet op voorhand dat iets niet kan, maar durf te vragen.

kaars-alexandra-markusse-uitvaartverzorging

De juiste sfeer

Vormgeven aan een afscheid betekent stil staan bij het leven van de overledene. Wat hebben we van hem of haar geleerd? Hoe doen we daar recht aan? Dat inspireert voor de juiste sfeer.

uitvaart-rouwauto-alexandra-markusse-uitvaartverzorging

Ons team

Alexandra Markusse bouwt al ruim 20 jaar aan haar uitvaardige reputatie in de uitvaartzorg. Door gewoon goed naar u te luisteren… Die reputatie wil ze uiteraard graag bevestigen en uitbouwen met uw opdracht.

Schrijf met moed!

Het verlies van een dierbare brengt
grote veranderingen met zich mee.
Je wordt geconfronteerd met verlies
en tegelijkertijd gaat het leven verder.

Om tot antwoorden en oplossingen te komen hoef je niet persé met iemand te gaan praten. Je kunt ook schrijven.

Nieuws

Goede Genade

Geschiedenis is belangrijk, (al denk je daar op de middelbare school misschien heel anders over) om de cultuur, identiteit en belangrijke momenten die zich hebben voorgedaan beter te begrijpen. Geschiedenis…

Meer

Aan de keukentafel

In mijn jeugd waren de kerk en het crematorium mijn thuis. Mijn vader was koster van kerkcentrum “De Hoeksteen” in Middelburg en combineerde dat later met het pachten van de…

Meer

Uitvaart focus

Het is zaterdag 13.55 uur. Mijn wekker is om 13.45 uur afgegaan. De tijd dat ik van kantoor moet vertrekken naar Vlissingen voor het opstarten van een uitvaart vanuit het…

Meer
Back To Top