skip to Main Content

Uitvaardig

Voor hetzelfde geld kiest u kwaliteit. Letterlijk.
Uitvaardig. Zo omschrijven opdrachtgevers Alexandra Markusse Uitvaartverzorging. Geduldig en efficiënt, behulpzaam en integer. Zodoende wordt ‘Betaalbaar” genoemd als een kenmerkende kwaliteit van Alexandra Markusse Uitvaartverzorging.
Want uitvaarten begeleiden voor een nette prijs, dat kan. Alexandra Markusse Uitvaartverzorging bewijst het. Al jaren.
En dankzij die jarenlange ervaring van het team kan het zelfs nóg voordeliger. Daar komen weer hele andere kwalteiten bij kijken. Hoe dat werkt? Bel gerust!

Door gewoon goed naar u te luisteren

en uitvaartwensen te vertalen naar een passend afscheid
van mensen met groot verdriet is Alexandra Markusse 15 jaar Uitvaardig met een eigen en vertrouwd gezicht in uitvaartverzorging.

Alle zorg en aandacht

Weinig zaken zijn zeker in het leven. Hoewel we er liever niet aan denken, staat in elk geval vast dat er een tijd komt, dat we afscheid moeten nemen. En omdat ieder mens uniek is verdient ieder een persoonlijk afscheid.

Een persoonlijk afscheid is een afscheid waarbij de overledene centraal staat. Wat iemand heeft betekend in zijn of haar leven. Wat hebben we van hem of haar geleerd. Waar zijn we dankbaar voor. Met alle zorg en aandacht geeft Alexandra Markusse graag samen met u vorm en inhoud aan een persoonlijk afscheid.

Over Alexandra Markusse

Er voor u zijn in één van de moeilijkste momenten uit uw leven en vanuit liefde met hart en ziel een persoonlijk afscheid creëren. U eerlijk, oprecht en betrouwbaar adviseren en begeleiden naar een afscheid die bij u en uw dierbare past. Met overtuiging en kracht de uitvaart uitvoeren zodat er een balans ontstaat tussen loslaten en verder kunnen gaan. U na de uitvaart behulpzaam willen zijn met oprechte nazorg op maat.

“Een leegte vraagt om zorg en aandacht.”

Vanuit die gedachte startte Alexandra Markusse in 2001 haar onderneming in uitvaartverzorging en vanuit die gedachte wordt nog steeds gewerkt.

het team

Waar nodig wordt Alexandra Markusse in haar werk ondersteund door uitvaartleidster Viona de Vilder. Viona is even gedreven en persoonlijk betrokken in haar werk. Een hecht team dat altijd klaar staat, voor u. Ondersteunt waar nodig. Zeer accuraat en vakkundig, maar vooral uitvaardig. Met zorg en aandacht geven wij een persoonlijk afscheid warmte en vorm.

jubileum en boek

Een boek ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van Alexandra Markusse Uitvaartverzorging.

De vader van Alexandra Markusse was koster, en zo kreeg zij al jong met uitvaartondernemers te maken. Wanneer ze de neuspunt van zo’n type op het tuinhekje af zag komen, vluchtte ze snel naar haar kamertje.

Opmerkelijk genoeg startte zij, in het najaar van 2001, zelf in deze branche. Maar dan ánders, ze mijdt de routine en het cliché, wat soms tot enige strijd met de gevestigde orde leidt.

Het verzorgen van uitvaarten is voor Alexandra Markusse een beroep én een roeping. Vandaar dat bij haar leven en werk een onlosmakelijk geheelvormen. Die indruk krijg je tenminste als je Uitvaardig leest, een veelzeggende verzameling verhalen, gedichten en anekdotes over bijzondere momenten uit haar leven en haar loopbaan.
Niet alleen haar bestaan en haar beroep worden verbonden, ook leven en dood, humor en ontroering liggen verassend dicht bij elkaar. Alexandra Markusse, uitvaartverzorgster met hart en ziel. In deze verhalen gunt ze de lezer een blik in haar hart en ziel.

De uitgave kost € 19,95

De opbrengst van dit boek zal gedoneerd worden aan het KWF kankerbestrijding.

Back To Top